Sacramento Valley Station 2018-01-29T13:26:25+00:00

Project Description

Sacramento Valley Station

Concern for the fabric of the busy Sacramento Valley Station Depot was paramount throughout its rehabilitation. This intermodal transport facility had several updates and related reviews, culminating in a fully rehabilitated facility in 2015. An initial salvage and finish plan identified the historic mural and large, textured amber glass windows as important assets to be preserved during the work. Paint specialists investigated mural cleaning options. Custom amber glass was fabricated to recreate broken panes, bolstering the glowing effect of diffused light into the main historic waiting room.

  • strand theater, san francisco
    Strand Theater
    San Francisco, CA
  • grand canyon, lookout studio, desert view watchtower
    Grand Canyon National Park
    Grand Canyon National Park, AZ
  • Royal Presidio Chapel
    Monterey, CA