Hoover Pavilion 2018-01-23T18:12:17+00:00

Project Description

Hoover Pavilion

Adaptive reuse of the Hoover Pavilion, part of the Stanford University Medical Center, has rehabilitated this art deco gem into a state-of-the-art medical office building. The exterior board-formed concrete walls had been pockmarked by small spalls, a condition caused by reactive aggregate in the concrete itself. A novel and cost-effective patching system was custom-made to mitigate the issue, and colors matched to the original finish were used to paint over the new work. Further, reconstruction of a (lost) decorative finial drawn from historic drawings and photographs literally capped the finished project.

  • carson block, governors award
    Carson Block Building
    Eureka, CA
  • market square, twitter building, san francisco
    Market Square
    San Francisco, CA
  • walt disney family museum
    Walt Disney Family Museum
    San Francisco, CA